Nyeste bog

kr. 150,00 + porto

Og julen varer lige til påske

af Lisbeth Nørbach

Patchwork og broderi

Lisbeth Nørbach elsker at kombinere patchwork og broderi. Hun har ladet sig inspirere af broderiets muligheder og i bogen har hun kastet sig ud i håndarbejde til julen og påsken. Hendes mand, Vagn Jensens tegninger giver Lisbets kreative univers en dejlig glad og naivistisk stemning. Jeg tænker, at Lisbeth og hendes mands samarbejde, kommer til at glæde mange glade sy-damer/mænd. Bogen indbyder til sjov og underholdende broderi kombineret med patchwork.

Broderi og årstider

I bogen "Og julen varer lige til påske" finder du 17 fine ideer til håndarbejde med grundig vejledning og flotte fotos af ideer til håndarbejde, der knytter sig til jul og påske. Bagerst i bogen finder du ekstra tegninger, som let kan anvendes til egne ideer. Jeg syntes, at bogen kan bruges af både børn og voksne. Lav f.eks. små brocher eller en julekrans af stofrester sammen med børnebørnene.

Hos GLIENKE DESIGN kan du købe alle broderi materialer, som er brugt i bogen.

150kr. + Porto

Året igennem - i stitchery og farve

af Lisbeth Nørbach


Patchwork og broderi

Lisbeth Nørbach Jensen og hendes mand, Vagn Jensen tegninger danner rammen om denne skønne bog om patchwork og broderi. Man kan ikke andet end at blive glad, når man begynder, at bladre i bogen. Vagn Jensen har et nærmest naivistisk formsprog, der trækker på barnetegningen og tegneseriens udtryk. Lisbeth supplere tegningerne med skønne ideer til rigtig mange søde og skønne håndarbejder i patchwork kombineret med Vagns broderi forslag. Du kan finde rigtig meget inspiration her, som du kan sy ind i dit patchwork.

Broderi og årstider

Året igennem er en bog om årstiderne og de aktiviteter, som vi danskere fortager os. Du finder her de sødeste tegninger, som viser alt fra de små børn der slås med sne, Vælg f.eks. et cirkus- eller havetæppe, motiver til kaffe selvskaber eller fødselsdage, efterårets rusk og regn samt naturligvis også en her del inspiration til dine julebroderier.


Laila Glienke

Forfatter: Lisbeth Nørbach Jensen
Illustrator: Vagn Jensen
ISBN: 978-87-998646-0-7
Indbinding: Hardback
Sider: 80 sider, (nogle i farver)
Udgivelsesdato: Nørbach Forlag 2016
Originalt sprog: Dansk

PRODUKTER